آشنایی با خواص زعتر ادویه پرطرفدار خاورمیانه!
طرز تهیه مرغ سوخاری “بدون سرخ شدن در روغن” به شیوه ای ساده در خانه
استفاده از گیاه اسفند در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی و لوسیونها از دیگر روشهای مصرف این گیاه محسوب میشود.
اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، میتواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ میشود.
تواند مفید باشد. اما زیاده روی در آن باعث خشکی مجاری تنفسی افراد شده و تاثیر
دوران ترک اعتیاد یک دوران بسیار سخت و همراه با درد برای هر فردی محسوب میشود. گذر از این دوران نیازمند داشتن آرامش روانی و جسمی است.
برخی از خواص درمانی اسپند به تسکین آسم افراد، درمان میکروب
در طب سنتی از عصارههای گیاهی اسپند جهت افزایش ترشح شیر، ارام بخش دفع ترشح شیر، دفع کرمهای روده، درمان روماتیسم، افزایش قدرت جنسی و نیز به عنوان یک مسکن جهت رفع get more info درد معده بکار میرفت.[نیازمند منبع]
ژله انار شب یلدا: طرز تهیه ژله انار شب یلدا و دسر خوشمزه اناری چله
اولا اکثر بچه ها شکلات دوست دارن پس ماپدی که بچش گم میشه نگر...
مصرف آن ممکن است به بهبود خواب، تسکین دردهای عضلانی و کاهش التهاب کمک کند. همچنین این گیاه با خواص ضد باکتریایی خود سلامت پوست و مو را تامین میکند.
شما میتوانید اسپند را در اسپند سوز یا منقل آتش بریزید یا با کمک اسپند سوز دانههای آن را آتش بزنید تا دود آن در فضا بپیچد. اگر به گیاه اسپند دسترسی ندارید میتوانید از عود صنعتی اسپند برای این کار استفاده کنید.
این گیاه دارای طبعی گرم و خشک است. دانه اسپند در خانه سوزانده میشود و دود غلیظ آن برای ضدعفونی هوا ، دور کننده حشرات، خوشبوکننده فضا و به باور برخی حتی خنثی کردن چشمزخم و… مورد استفاده قرار میگیرد. اسپند خواص و فوایدی برای بدن دارد. در این مطلب با خواص اسپند آشنا می شویم.
اگر به دنبال یک راهکار موثر برای کاهش وزن میگردید، در کنار رژیم غذایی ایدهآل باید مصرف اسپند را نیز جدی بگیرید تا از خواص این گیاه فوقالعاده برخوردار گردید.